Ανακαίνιση Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος

Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος / Greek Fire Brigade Headquarters

Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος επί της Οδού Μουρούζη.

 

“Είδος εργασίας”
Η εταιρία μας ανέλαβε εργασίες ανακαίνισης της κεντρικής εισόδου των γραφείων, των διαδρόμων κυκλοφορίας, ορισμένων αποθηκών και της αίθουσας συσκέψεων. Διαμορφώσεις που επιτυγχάνουν την αισθητική τόνωση του χώρου και την βέλτιστη λειτουργικότητα.

“Δυσκολίες Ανακαίνισης”
Το συγκρότημα του αρχηγείου του Πυροσβεστικού σώματος, είχε εκτεταμένα προβλήματα υγρασίας στους τοίχους. Επιπλέον υπήρχε ανάγκη για περαιτέρω λειτουργικούς χώρους, όπως αίθουσες συναντήσεων. Τέλος λόγω παλαιότητας κατασκευής χρειαζόταν αλλαγή σε κουφώματα, δάπεδα και φυσικά μια νότα ανανέωσης.
“Τι κάναμε για την ανακαίνιση”
Οι εργασίες που πραγματοποιήσαμε αρχικά στην κεντρική είσοδο του κτιρίου ήταν η αλλαγή δαπέδου από μωσαϊκό πάτωμα σε νέα επίστρωση με πλακάκια σε γκρι τόνους. Επιπλέον ανανεώσαμε την ατμόσφαιρα του χώρου μετά από μελέτη φωτισμού, με νέα διαμόρφωση οροφής από γυψοσανίδα. Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε και η νέα απόχρωση στους τοίχους, αλλά και το σήμα του σώματος που τοποθετήθηκε κεντρικά στο δάπεδο. Έγινε αποξήλωση και τοποθέτηση νέων πορτών και βάψιμο σε υπάρχοντα παντζούρια.
Στους διαδρόμους του ισογείου αλλά και των ορόφων τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε σκούρο ανθρακί και έγινε επιμέλεια των τοίχων με ελαιοχρωματισμούς και απόκρυψη καλωδιώσεων, διακοπτών και συστημάτων που ήταν εκτεθειμένα.
Κάτω από το κλιμακοστάσιο, διαμορφώθηκε με γυψοσανίδα αποθηκευτικός χώρος που ήταν απαραίτητος.
Η αίθουσα συσκέψεων επανασχεδιάστηκε. Αρχικά αποξηλώθηκε το ξύλινο δάπεδο, οι βαριές κρεμάστρες, το ξύλινο βήμα ομιλιών. Στην συνέχεια διαμορφώθηκαν δύο νέα γραφεία από γυψοσανίδα με φυσικό φωτισμό και ηχοπροστασία. Τοποθετήθηκε νέο πάτωμα σε υφή ξύλου, οι τοίχοι περιμετρικά της αίθουσας σοβατίστηκαν και βάφτηκαν σε ανοιχτό τόνο. Τοποθετήθηκε νέο βήμα για ομιλίες, κρεμάστρες και καθίσματα και το νέο σήμα του σώματος κεντρικά στον τοίχο.
“Αποτελέσματα Ανακαίνισης”
Οι χώροι που ανανεώθηκαν, απέκτησαν μια ολοκληρωτικά διαφορετική ατμόσφαιρα. Η αλλαγή του φωτισμού, σε συνδυασμό με τα φωτεινά χρώματα στο δάπεδο και τους τοίχους ανέδειξαν το κάθε σημείο ξεχωριστά. Επιπλέον βελτιώθηκε λειτουργικά ο χώρος, με πιο καθαρές επιφάνειες, μεγαλύτερη αποθηκευτική χωρητικότητα. Τέλος η ανασχεδιασμένη αίθουσα συσκέψεων απέκτησε την αίγλη που της αρμόζει.
 

Για οποιαδήποτε πληροφορία και προσφορα επικοινωνήσετε μαζί μας ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Βρείτε μας

Στείλτε μας email, Σύντομα ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερωθείτε αμεσα για τις υπηρεσίες μας